Europese service, Chinese prijs!  
 
Over FEOSS
Ons diensten
Extra service
Over China
Contact

 

Duinschooten 12-B26
2211ZC Noordwijkerhout
The Netherlands
Tel: + 31 (0) 252220317
Fax: + 31 (0) 847188829
Email: info@feoss.com

 

Effectief communiceren, onderhandelen en bemiddelen met Uw Chinese partner

Zaken doen is het communiceren en onderhandelen met Uw partners, cliŽnten en leveranciers. Soms is de indruk die u maakt goed, maar er zijn ook ontmoetingen, gesprekken en onderhandelingen die moeizaam verlopen, vooral als U dit nog in een andere taal met iemand uit een totale andere cultuur doet, bijvoorbeeld Uw Chinese partner.

Door de verschillen in het zakendoen en culturen tussen China en het Westen, de taal en omgangsvormen, kunnen er allerlei storingen, irritaties, spanningen en soms conflicten ontstaan. In deze situaties is het belangrijk u bewust te zijn van wat er gebeurt, maar hoe kunt U de gedachten van Uw Chinese partner inschatten, de vraag achter de vraag halen, het inzicht krijgen over het waarom Uw Chinese partner zich zo gedraagt om vervolgens effectief bijsturen.

Om U in deze situaties te helpen, biedt FEOSS een unieke service: persoonlijke begeleiding bij effectieve communicatie, onderhandelingen en bemiddeling met Uw Chinese partner. Zij treedt op als de neutrale derde partij, brengt de communicatie (weer) op gang, begeleidt de onderhandelingen, bewaakt het proces, ziet erop toe dat de gesprekken constructief verlopen en dat er aan oplossingen gewerkt wordt. Zij zorgt ook dat mensen goed geinformeerd hun beslissingen nemen en zich bewust zijn van de gevolgen.

Kwaliteitscontrole en logistieke service

Als kwaliteit en leveringsdata veel te wensen overlaat is kostenverlaging voor veel bedrijven niet altijd voldoende om concurrerend te opereren. Daarom, om zeker te zijn dat de toevoer naar de cliŽnt niet stagneert, heeft FEOSS ook kwaliteitsbeheer en logistieke steun als extra service.

Onze slogan is dan ook: Europese service, Chinese prijs!

FEOSS heeft kwaliteitsinspecteurs ter plaatse gedurende de fabricage en beoordelen het eindproduct volgens de eisen van de cliŽnt.

De FEOSS logistieke groep werkt nauw samen met Uw lokale partner wat betreft de aanvoer van ruwe materialen en vervoer van het eindproduct inclusief douane faciliteiten, inkomende en uitgaande transporten, opslag en distributie om de afgesproken levertijd te halen.


Copyright © 2003 FEOSS. All rights reserved.