Europese service, Chinese prijs!  
 
Over FEOSS
Onze diensten
Extra service
Over China
Contact

 

Duinschooten 12-B26
2211ZC Noordwijkerhout
The Netherlands
Tel: + 31 (0) 252220317
Fax: + 31 (0) 847188829
Email: info@feoss.com

 
Waarom FEOSS?

 

Zoals reeds bekend, is het fabricageproces gekomen in een fase van de leveringsketen competitie. Om effectiever de concurrentie aan te kunnen gaan verplaatsen veel bedrijven hun arbeidsintensieve productiewerk geheel of gedeeltelijk naar lagelonenlanden zoals China, een land dat in de laatste decennia een belangrijk wereldaandeel in verschillende takken van de toeleveringsindustrie heeft opgebouwd.

Bovendien is China, mede door de enorme groei van de lokale economie, ook een groeiende afzetmarkt voor kennis en high-tech producten.

Westerse bedrijven die zaken willen doen met China kunnen te maken krijgen met de volgende problemen:

      Er is een grote keuze. Dit leidt tot een tijdrovend proces om tot de juiste beslissing te komen;

       Gemis aan kennis van de Chinese zakencultuur en lokale netwerken. Dit kan resulteren in misverstanden en conflictsituaties tussen beide partijen;

       TaalbarriŤre. Hierdoor kunnen een slechte communicatie en misverstanden ontstaan;

       Onzekerheid wat betreft de kredietwaardigheid van de Chinese partners.

Daarom, indien U van plan bent om zaken te doen met China is FEOSS een beste keus. Wij kunnen U helpen om de problemen op te lossen. Wij zijn flexibel, volledig bekend met zowel de Westerse als de Chinese (en zakelijke) cultuur, spreken de taal en beschikken over een uitgebreide ervaring en groot netwerk in verschillende Chinese industrieŽn.

Met onze uitstekende kennis en ervaring kunnen wij U helpen voor het maken van een juiste beslissing en kan de basis vormen voor succesvol zakendoen. Het aller belangrijkste is dat wij houden van een no-nonsens aanpak en persoonlijke aandacht voor onze cliŽnt.

 

Copyright © 2003 FEOSS. All rights reserved.